Innovació en màquines de vending



Et recomanem BAGES VENDING www.bagesvending.com, empresa especialitzada en la gestió de màquines expenedores a la zona de Manresa i la resta de la comarca del Bages, si com a empresari necessites una màquina expenedora per a la teva companyia. Les màquines de vending de BAGES VENDING serveixen diferents productes, tals com begudes calentes (te, xocolata, llet, cafè), begudes fredes (cerveses, refrescs, aigua, sucs...), aliments sòlids (galetes, snacks, pastissets, etc), entre d’altres.

BAGES VENDING aposta per la innovació https://www.bagesvending.com/maquines-expenedores-vending-manresa-bages.php. Disposa de màquines expenedores de vending amb la última tecnologia per tal de garantir la màxima fiabilitat i qualitat en l’elaboració del producte final. També tenen les màquines expenedores de vending ben equipades amb sistemes revolucionaris en el sector que permeten servir un producte de molta qualitat.

Les màquines expenedores que proporciona BAGES VENDING són molt sofisticades. Contenen un dipòsit de cafè que el manté al buit per conservar-ne les propietats. El cafè està mòlt instantàniament gràcies a un molinet que s’ajusta de manera completament automàtica a les màquines expenedores de vending. A més a més, disposen d’un circuit d’aigua que gràcies a una bomba especial i caldera, aconsegueix donar una pressió de 20 bars a l’elaboració de les begudes. També hi ha incorporat un sistema de fotocèl·lules que detecta la caiguda del producte al calaix de recollida tant a les màquines mixtes com de snacks. Quan el producte no cau, gràcies a les fotocèl·lules, les màquines expenedores de vending ho detecten i permeten escollir a l’usuari si vol la devolució dels diners o bé triar un altre producte diferent. Per acabar, també hi és present el nou concepte VISION, amb el que es pot veure tot el procés higiènic i curós de l’elaboració del cafè.

Tenen com a innovació també els sistemes de pagament a les màquines expenedores de vending. Pots triar entre el sistema de pagament clàssic (monedes i bitllets) o un sistema de moneder electrònic. Com a novetat, es poden realitzar pagaments amb el mòbil gràcies a una aplicació gratuïta.

Comentarios